Овен

Овнам необхідно бути пильними в період з 11 до 17 години. Адже на тих, що народилися під знаком Овна, доводиться 6,6 відсотка від загальної кількості аварій. Вам особливо заважають інші учасники руху, тиснява на проїжджій частині, тому остерігайтесь зіткнення з іншими транспортними засобами.

Причини аварії – ця ваша завзятість і прагнення завжди бути першим, у будь-якому випадку, тому що завжди поспішаєте, хочете влізти, підрізаєте і ніколи не звертаєте увагу ні на які обставини й умови.

Стиль водіння. Просто кажучи – дуже вільно себе почуваєте, тому і тримаєте пальму першості за кількістю аварій серед інших знаків зодіаку. А взагалі-то керуєте авто вільно й надійно.

Вам важлива хороша акустика, тому радіоапаратура обходиться вам у кругленьку суму.

Якщо ви попутник Овна, утримайтеся від будь-яких коментарів. Якщо вони будуть негативними, то найближчим часом, без жодного докору совісті, Овен вас негайно висадить.

Автомобіль. Усі Овни – пристрасні любителі швидкої їзди, тому автомобіль їхньої мрії – спортивний, а якщо ще червоний “Феррарі” – геть тихоходи з дороги! Характер Овна вимагає випробуваних, швидких автомобілів відомих виробників.

Телець

З вини Тельців стається більше 6,2 відсотка всіх аварій. Цікаво, що до 11 години вони не скоюють жодної ДТП, а потім безмозкі пішоходи самі кидаються під колеса.

Серед знаків зодіаку за аварійністю Тельці займають шосте місце. Більше, ніж іншим представникам зодіакальних знаків, саме Тельці прагнуть проскочити на червоне світло. Тут нічого не поробиш, мабуть, проявляється бичачий інстинкт.

Стиль водіння. Тельці можуть бути прекрасними автогонщиками, оскільки будь-яка більш-менш широка дорога у них асоціюється з гоночною трасою. Світлофори і знаки СТОП їх просто заводять. Хороша новина у тому, що навіть після складної траси вони повертаються цілісінькими або вже на крайній випадок з дрібними подряпинами.

Якщо ви попутник Тельця. Тут вам нічого більше не залишається, як тільки застосовувати силу. Штовхніть його гарненько в бік, щоб він охолов, а ви зможете більш-менш вільно зітхнути.

Автомобіль. Їм подобаються надійні автомобілі, які завоювали титул довгожителів. Автомобіль вони вибирають, як дружину, тобто на все життя. Захоплюються великими сімейними автомобілями. Тельцям точно сподобаються моделі “Форда”, “Опеля” і “СААБа”. Справжні Тельці дуже піклуються про свої “колеса” – часто миють кожну деталь, елемент протирають, немов язиком вилизують і дуже засмучуються, якщо виявляють щонайменшу подряпину. Люблять на своєму автомобілі перевозити великогабаритні речі.

Близнюки

Хороші, обережні водії. Один американський автовиробник провів дослідження і встановив, що Близнюки рідше за всіх потрапляють в аварії і суворо дотримуються правил дорожнього руху (одинадцяте місце за аварійністю).

За іншими відомостями, вони винні в 9,3 відсотка зіткнень на дорогах. Так найчастіше відбувається через їхній агресивний стиль водіння. Вони люблять перевищувати швидкість, обігнавши, раптово “підрізати”, кидатися з однієї в іншу смугу руху.

Стиль водіння. Це найбільш темпераментні водії. Світлофор – це для них просто іграшка, а клаксон – основна деталь автомобіля. Від нещастя їх завжди рятує тільки швидка реакція.

Якщо ти попутник Близнюків, зможеш утримати їх тільки в тому випадку, якщо обдуриш і скажеш, що тобі відомо, що на дорозі – рейди з безпеки руху.

Автомобіль. Близнюкам небайдужа швидкість і хороша музика. Обожнюють відчуття, коли вітер розвіває волосся, а у вухах голосно лунає мелодія улюбленого шлягера. Найчастіше купують автомобілі марки “Ауді”.

Рак

Вам необхідно скидати швидкість перед перехрестям і пішохідними переходами, адже саме в цих місцях і здійснюєте більше всього аварій. На вашу частку доводиться 8,8 відсотка всіх аварій. Хоча дослідження показують, що Раки непогані водії – серед тих, що найчастіше здійснюють аварії, вони займають десяте місце.

До речі, водії, що народилися під знаком Рака, на дорозі найдокучливіші – багато сигналять і найчастіше без будь-якої потреби.

Стиль водіння. Дивний. Вони їдуть або дуже поволі, або дуже швидко – все залежить від їхнього настрою, але у складних ситуаціях вони чудово орієнтуються, їм цілком можна довіряти і не турбуватися.

Раки консервативні і дріб'язкові: вони краще почекають, але не лізтимуть на рожен. Машину ставлять тільки у зручних місцях, люблять ставити для надійності в гараж.

Якщо ви попутник Рака. Постарайтеся його переконати, що велосипедисти й пішоходи – це так само учасники руху і немає необхідності їх ігнорувати і вже тим більше зривати на них злість.

Автомобіль. Їм подобаються старовинні автомобілі “жуки”. В автомобілі повинні бути подушки безпеки. Раки ніколи не поставлять автомобіль хтозна де, завжди шукають надійної стоянки. Смішно, але Раки, мабуть, патріоти у будь-якій ситуації, навіть обговорюючи автомобілі. Якщо по телевізору почують, що всі патріоти їздять тільки на автомобілях вітчизняного виробництва, то швидше за все наступного тижня вже побачите Рака за кермом вітчизняного автомобіля.

Лев

Справжній щасливчик, покликаний бути не тільки царем левів, а й царем доріг. Серед знаків зодіаку за аварійністю вони займають “почесне” останнє місце. Всі їх аварії закінчуються тим, що вони всього-на-всього таранять попереду автомобіль, що їде, але що найсмішніше, з ними це може відбутися практично на рідній й абсолютно порожній дорозі.

Стиль водіння. Люблять швидкість. На дорозі відчувають себе повелителем, люблять їздити так, що не залишаються непоміченими.

Якщо ви попутник Лева. Як тільки сів в автомобіль – відразу починай хвалити водія і виявляти знаки пошани.

Автомобіль. Лев, якщо він не романтичний, він не Лев, тому йому подобаються італійські автомобілі “Альфа-Ромео”, але може придбати і “Шкоду”, якщо грошей у нього достатньо – візьме “Ягуар”, а якщо купається в розкоші, то, без сумніву, вибере найрозкішніший і найбільший автомобіль – “Кадилак”. Основний предмет розкоші – могутній мотор, а кермо – хоч із золота. Одним словом, автомобіль для Лева – це іграшка.

Діва

За кількістю скоєних аварій Діви фундаментально осідлали дев'яте місце. Стиль їх водіння – це загроза тим, хто їде за ними. Діва краще “натисне” на гальма і пропустить кота, що крадеться по дорозі, але ніколи не подумає про автомобіль, що їде ззаду, – встигне він зупинитися чи ні. Вони дуже піклуються про екологію, перевіряють кількість вуглекислого газу у викидах і об'їжджають кожну калюжу. Прагнуть відмітити навіть найменшого жучка або рослину, щоб тільки не нашкодити живій природі. Діви люблять перевищувати швидкість і їхати посередині смуги руху, через що і стаються в основному аварії. Якщо вже потрапили в ДТП, то автомобіль – на звалище, а зачепили людину – смертельний результат.

Гальмуй біля воріт і менше дивися в люстерка, а більше – на дорогу!

Стиль водіння. Автомобілем управляє – абсолютно хаотично – жодних правил, жодної системи. Пішохідний перехід для них не існує. Нещасний випадок? Ну і що? Все в житті трапляється!

Якщо ви попутник Діви. Краще вже уникайте таких водіїв.

Автомобіль. Купуйте автомобілі “Тойота”, “Хонда” або “Кіа”. Такі автомобілі радують інтелектуальних водіїв. Вони радіють, що “збираючи-розбираючи” автомобіль, все ще можуть їхати.

Терези

На рахунку Терезів всього 6,1 відсотка всіх аварій. На жаль, в аварії вони, найчастіше, потрапляють не зі своєї вини. Уважно керуйте автомобілем навіть на рівній дорозі вдень, саме тоді Терези найчастіше й потрапляють в аварії. Ці люди часто порушують правила вуличного руху і не визнають ніякої дисципліни.

Стиль водіння. Смішно, що Терези часто порушують правила дорожнього руху, хоча ставляться до них зі всією увагою. В кінці шляху Терези завжди ризикують, оскільки люблять заглиблюватися в роздуми.

Якщо ви попутник Терезів. Завжди спостерігай за рухами водія і спілкуйся з ним.

Автомобіль. Їм необхідний звичайний автомобіль. Застарілі моделі їх ніколи не зацікавлять. Ймовірно, Терезам краще всього придбати “Ролс-Ройс”. Багаторічна мрія – розкішний “Лінкольн”. Від “Мерседеса” вони так само не відмовляться.

Скорпіон

Представники цього знаку зодіаку здійснюють близько 6,8 відсотка аварій. Найчастіше – це лобові зіткнення на рівних ділянках доріг. Обережно, якщо надумаєте змагатися зі Скорпіоном! Для них ідеальне місце водіння – довга і широка вулиця, на якій вони відчувають себе впевнено доти, поки їх хто-небудь не обжене. Таких водіїв Скорпіони не прощають і тоді починається інтенсивна гонка.

Стиль водіння. Машиною вони керують так надійно і впевнено, як інші – велосипедом. Скорпіон знає кожен свій рух і відчуває потужність автомобіля. Одним словом, для кожного страхувальника такий водій – це знахідка.

Якщо ви попутник Скорпіона. Просто покладіться на нього.

Автомобіль – машина-звір. Вони тануть від одного дотику і поплескування боків “Порше” або покатавшись на “БМВ”, ну вже в найгіршому випадку можуть придбати “Форд”. Потрапивши в аварійну ситуацію, самі себе умовляють: ну не буде автомобіля – ну і не треба. АЛЕ, автомобіль для них – життєва необхідність, без неї вони не можуть і не хочуть жити повнокровним життям.

Стрілець

З їх вини трапляється 6,8 відсотка всіх аварій. Найчастіше вони таранять інший автомобіль в бік на перехресті. Якщо ти Стрілець – уважно стеж за дорожніми знаками і за автомобілями на перехресті. Стрільці займають сьоме місце за аварійністю серед інших знаків зодіаку. В аваріях частіше винні саме вони. І перестаньте базікати, особливо по мобільному телефону.

Стиль водіння. Як у житті, так і на дорозі – бажання летіти і чимшвидше. На дорозі жахливо люблять сперечатися і лаяти всіх навколо. У складних ситуаціях здатні раптово ухвалити правильне і розумне рішення.

Якщо ви попутник Стрільця, краще всього – лайтеся разом з ним.

Автомобіль. Їм необхідний “показовий” автомобіль, яким можна покрасуватися перед друзями і родичами. Якщо Стрілець вибере невеликий автомобіль, то такий, який служитиме доти, аж поки не розвалиться “Фіат” або “Вольво”.

Козеріг

Бережіться Козерогів! Вони займають перше місце серед тих, хто найчастіше здійснює аварії. Вони грубо порушують правила вуличного руху, абсолютно не звертають увагу на дорожні знаки, не показують поворотів, набагато перевищують швидкість та інше. Вони думають, що правила існують для інших, але не для них, адже їх мета – якомога швидше попасти в кінцеву точку шляху.

Стиль водіння. Його стиль водіння для нього – святе. Тому ніхто нехай навіть не намагається сказати йому, з якою швидкістю їхати.

Якщо ви попутник Козерога. Не розмовляйте і заплющіть очі. Сподівайтеся, що все буде добре.

Автомобіль. Йому найбільше подобаються класичні моделі. Це можуть бути “Джип-Чироке”, “Фольксваген”. Він мріє, що автомобіль служитиме йому все життя.

Водолій

Водолії мало здійснюють аварій, але часто потрапляють в аварійні ситуації. Водії з них – посередні. Найчастіше зіткнення у них відбувається з меншими автомобілями, ніж їхній. Аварії здійснюють на поворотах. Вони – учасники 9,9 відсотка всіх автоподій.

Стиль водіння. Водолій управляє дуже “економічно”, щоб заощадити максимум палива.

Якщо ви попутник Водолія. Наберіться терпіння і, відвернувшись, читайте газету.

Автомобіль. Йому подобаються швидкі, але маневрені автомобілі, тому найбільше йому підходить мотоцикл. З Водолія може вийти чудовий байкер. Водоліям подобаються нетрадиційні автомобілі, наприклад: “Ламборджині”, “Субару-Імпреза-Турбо”.

Риби

На їхній совісті - 8,4 відсотка всіх аварій. Аварії найчастіше здійснюють тому, що вчасно не помічають необхідний дорожній знак. Вони ніколи не поступаються дорогою іншим, навіть там, де зобов'язані, їх поведінка безвідповідальна.

Риби люблять мріяти, у зв'язку з чим потрапляють або самі здійснюють аварії. Вам необхідно зібратися, ви ризикуєте не тільки своєю, а й чужими життями.

Стиль водіння. Мріючи, він керує розслабившись. Нічого страшного, що дорога довга – Рибам вона все одно буде приємною. Щастя, що ангел-хранитель ніколи не покидає людей, що народилися під знаком Риби.

Якщо Ви попутник Риби. Навіть не думайте дорікати, що поволі їдете і вже тим більше, упаси вас Бог, нервувати.

Автомобіль. Їм сподобався б “Бугатті”, а якщо ще й фіолетового відтінку – то Риби розплачуться від щастя. Якщо в кого і вріжеться, то вм'ятина буде злегка рожевою! Хотів би автомобіль-автомат і не завжди чистий, тому, що дуже любить мити.

За матеріалами prazdnik-land.ru