Саме на Новий рік ми хочемо виглядати елегантно і яскраво. Цього вечора актуальні не тільки блискучі лелітки, а й несподівані експерименти із зачіскою – звичайно, якщо ви готові до зухвалих експериментів над собою. Оптимально підібрана вечірня новорічна зачіска допоможе стати ще впевненішою в собі, підкреслить достоїнства і приховає недоліки. Мабуть, тільки зачіски з нагоди святкування Нового року надають нам велику свободу з використання блиску, страз і стрічок, що світяться.

До створення новорічної зачіски слід підійти обережно. Не варто захоплюватися засобами для укладання, всілякі гелі й лаки хороші для моделювання, надання необхідних форм і фіксації, проте їх надлишок робить волосся неприродними і грубими на дотик. Ми ж хочемо цього вечора виглядати прекрасно.

Якщо у вас рідке і тонке волосся. Щоб додати їм потрібного об'єму, сушити їх краще, опустивши голову. При цьому не розчісувати їх, поки вони майже не висохнуть. Можна після миття, добре промокнувши рушником, нанести спеціальний крем для волосся з мерехтливим ефектом і дати волоссю трохи підсохнути. Коли кінчики висохнуть, а біля коріння вони залишаться трохи вологі, можна почати розчісування. Тільки не забудьте це робити з кінчиків, притримуючи біля коріння. Після таких маніпуляцій необхідний об'єм вам забезпечений. А це вже саме по собі є хорошою запорукою відмінної зачіски.

---

Сріблястий дощик --- Для того, щоб зробити таку зачіску, волосся необхідно буде вимити і висушити, як було описано вище. Потім підвести пасмо волосся з лоба (можна її начесати для об'єму), і закріпити на верхівці за допомогою шпильки, яка для цього випадку обертається коричневою шкірою або металевим дощиком, прикрашається стразами, пір'ям і хутром – всім цим разом або чимось одним. Для шпильки знадобиться звичайний сріблястий дощик, який можна купити в будь-якому магазині напередодні Нового року. Його доведеться обрізати по довжині вашого волосся - і прикріпити або прив'язати до затиску. Коли ви закріпите волосся такою шпилькою, дощик змішається з пасмами волосся, що залишилися, спадаючими ззаду, і створить дивовижний ефект. Волосся посипте сріблястими лелітками або тінями - і ваша новорічна зачіска готова. Шпильку можна замінити звичайними невидимками, на яких теж можна пов'язати дощик. Вийде не менш ефектно.

Сріблясті кучері .... Для довгого волосся, особливо такого, що кучерявиться саме, підійде зачіска “Сріблясті кучері”. Волосся заздалегідь необхідно вимити і завити на великі бігуді або плойку. Після цього розділити локони й хаотичними рухами нанести виблискуючий гель або мус для фіксації. Якщо такого немає, підійде будь-який засіб, який зафіксує локони і збереже їх в такому стані якомога довше. Потім візьміть звичайні сріблясті тіні або лелітки, і нанесіть на кожен локон окремо. Волосся можна закріпити з боків або зверху, як вам більше подобається. Можна зробити косий проділ і залишити так.

Норовиста ...

Володаркам коротких стрижок можна зупинитися на зачісці “Норовиста”. Для цього волоссю за допомогою фену необхідно буде додати об'єм. Після цього нанесіть на долоні небагато гелю або мус, бажано з мерехтливим ефектом, і наїжачте волосся. Потім деякі пасмочки волосся укладіть підкреслено акуратно, а інші залиште безладно. Пасмочки на скронях злегка підкручуйте руками, зробивши їх хвилеподібними. “Родзинка” полягає в тому, що легка недбалість, так званий “ефект раннього ранку” тут межують з акуратністю і певним лиском стильно укладених пасм.

Строга елегантність .... ....................... Така зачіска буде відмінним вибором для владарок густого волосся. Чисте волосся варто випрямити за допомогою спеціальної перукарської праски. Якщо вони від природи в'ються, то кінчики доведеться вирівняти, щоб контур був рівним. Після цього слід зробити косий проділ і нанести той, що фіксує мус, гель або будь-який засіб з мерехтливим ефектом. Пряме, блискуче волосся буде прекрасним доповненням до будь-якого новорічного наряду.

Новорічна черепашка

Улюблена багатьма французька черепашка може перетворитися з нагоди святкування Нового року. До того ж, така зачіска відмінно підходить будь-якій жінці, особливо володарці лебединої шиї й аристократичної постави. Черепашка здатна зорово подовжити і коротку шию, вона зробить образ хвилюючим і сексуальним. Така зачіска відмінно підходить до будь-якого вечірнього плаття і до всього, що ви зберетеся одягти на свято. Щоб зробити новорічну черепашку, необхідно зачесати все довге волосся у хвіст трохи нижче за маківку, перетягнути його гумкою, відкинути хвіст вперед, нахиливши голову, і заколоти драбинкою нижче за основу хвоста декілька невидимок або дрібних залізних шпильок. Потім, надавши голові звичайне пряме положення і тримаючи початок хвоста в кулаку лівої руки - правою рукою скрутити хвіст в досить щільний джгут, який сформувати в бажану форму, заховавши кінчики в глибину черепашки. Для того, щоб закріпити таку черепашку, можна використовувати шпильки зі спеціальним святковим обрамленням. Шпильки добре триматимуться, якщо ви їх чіплятимете за невидимі залізні міцні шпильки, які ви заздалегідь мали в своєму розпорядженні драбинку під основою хвоста. Можна використовувати звичайні шпильки, а потім прикрасити черепашку будь-якими шпильками, блискучими стразами і всім, чого душа побажає. Не забудьте обрізати гумку біля основи хвоста, її також можна не обрізати, а прикрити пасмом волосся або діадемою. Даний варіант зачіски відмінно підійде для новорічного корпоративу, зустрічі Нового року в одному з ресторанів або клубів.

Новорічна фантазія

Підготовка до святкування Нового року завжди починається за добу, а то і раніше. Суєта і підготовка деколи не залишає часу для того, щоб відвідати перукаря. У цьому випадку зачіску можна зробити самостійно. Для цього з самого ранку необхідно просто вимити голову і заплести дуже тугі кіски. Залежно від густоти вашого волосся їх буде від 10 до 20. Вони обов'язково повинні бути заплетені по всій довжині, від коріння до самих кінчиків. Кіски заплітають на мокре волосся, а розплітаються через 8-10 годин, коли кіски повністю висохнуть. Можете їх розплести перед самим святкуванням. У вас повинні вийти хвилясті локони, які можна залишити просто так. Але краще злегка зафіксувати зачіску лаком з лелітками, заздалегідь розпушивши локони. Якщо взяти гель для укладання з лелітками, видавити на руки і хаотичними рухами нанести на локони, вийде інший варіант “Новорічної фантазії”, коли блискучі локони струмуватимуть поверх пишного хвилястого волосся. Якщо волосся довге і густе, можна використовувати блискучі стрічки або шпильки для закріплення. Ця зачіска буде чудовим вибором для молодіжної новорічної вечірки.

Новорічне перетворення

Якщо у вас коротке волосся, то на святкування Нового року можна себе порадувати укладкою з використанням шиньйонів. Всі оточуючі будуть здивовані, коли побачать вас в новому образі. Можна зробити декілька завитків, підкласти шиньйон під заздалегідь зроблений хвіст. Те, що вийде, обмежується тільки вашою фантазією. І, звичайно, одержану зачіску слід прикрасити засобами для фіксації з лелітками, стразами і виблискуючими шпильками.

Щоб зачіска радувала довше ....

Головне – це не створити зачіску, а зберегти її якомога довше. Тому волосся варто мити тим шампунем, в якому ви упевнені. Не слід експериментувати напередодні важливих подій. Головне не варто мити їх по всій довжині, масажуйте тільки коріння і шкіру голови. Коли змиватимете, волосся природним чином вимиється по всій довжині. Кондиціонер для волосся варто наносити тільки на кінчики. Якщо нанесете на коріння волос і голову, то майбутня зачіска втратить свій об'єм і виглядатиме не так ефектно. І найголовніше - використання засобів для укладання і фіксації повинне бути помірним. Велика кількість лаку або гелю не зробить вашу зачіску кращою, швидше навпаки. Волосся стоятиме “дзвоником”, який виглядатиме безглуздо. Тим більше, зараз в моді природне струмуюче волосся.

Експериментувати зі своєю зовнішністю можна як самостійно, так і в салоні-перукарні. Тільки не забудьте, що потрапити до хорошого фахівця 31 грудня проблематично, запис ведеться за декілька місяців. Тому, якщо ви все ще не визначилися, як виглядатимете найзагадковішою ніччю в році, пора б це зробити. Але якщо всі фахівці будуть вже зайняті, може скористатися нашими порадами. Трохи фантазії, засобів для укладки й фіксації, а також різних дрібничок для прикраси – і диво відбудеться, а ви будете королевою вечора!

Джерело newwoman.ru/