У Дубні розслідують обставини загадкової загибелі пенсіонерки, яка випала з вікна 5-го поверху. Трагедія сталося ще 30 жовтня. 81-річна Лідія, яка мала проблеми із зором, загинула серед білого дня.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, спершу кваліфікували цей випадок як самогубство. Та згодом, опитавши свідків, з’ясували, що до загибелі пенсіонерки причетний чоловік її онуки. Його нібито бачили у вікні, з якого випала Лідія.

В’ячеслав, якого працівники міліції запідозрили у вбивстві, стверджує, що бабцю з вікна не викидав. Це сталося випадково. За словами В’ячеслава, він вирішив переконати бабцю, що в квартирі темно через похмуру погоду на вулиці. Підсадив стареньку на підвіконня, але втримати її не зміг.

В’ячеслав стверджує, що вбивати бабцю своєї дружини ніколи і не думав. Більше того, він їй завжди допомагав і ставився навіть краще, ніж до своїх батьків. Коли ж старенька втратила чоловіка, він з дружиною забрав Лідію з села до себе, адже сил працювати по господарству вона вже не мала.

Втім, чи повірять йому правоохоронці. Проти чоловіка вони порушили кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство". Та не виключають, що згодом можуть її перекваліфікувати у вбивство з необережності.