Суперкросворд, присвячений телеканалу “Рівне 1”, розмістила в номері за 7 лютого “Рівненська газета”. Серед тих, хто надішле до редакції правильно заповнений купон із зашифрованим гаслом, буде розіграно п’ять грошових призів по 20 гривень кожен від головного редактора. Крім цього, п’ятьох переможців запросять відвідати телерадіокомпанію “Рівне 1”.

Для них проведуть екскурсію по “Рівне 1”, вони побувають у телевізійній студії, де записуються “Новини Рівного” та інші популярні передачі Першого місцевого. Також матимуть змогу посидіти в кріслі ведучого новин і сфотографуватися в ньому на згадку (звісно, безкоштовно). Врешті-решт, у переможців візьме бліц-інтерв’ю професійний тележурналіст, і репортаж про їхнє відвідання телерадіокомпанії“Рівне 1” покажуть у вечірньому випуску новин! А фото переможців у телестудії буде розміщено на сайті телеканалу “Рівне 1” та на Рівне нському інформаційному порталі Ogo.ua.

Вирізні купони чекають до понеділка, 25 лютого, включно (дату перевірятимуть за штемпелем на конверті) за адресою: “Рівне нська газета”, вул. Д.Галицького, 19, 7 поверх, м.Рівне 33027. Також можна принести вирізний купон за цією ж адресою.

Правильні відповіді та імена переможців будуть опубліковані у “Рівне нській газеті” в номері за четвер, 28 лютого. З переможцями зв’яжуться упродовж трьох днів після публікації результатів і повідомлять, як і коли саме вони отримають приз або відвідають “Рівне 1”. Довідки можна отримати щодня крім суботи та неділі з 9 до 18 години за номером 62-35-00, запитуйте Ірену Боровець.