Третя фаза спільного проекту ЄС/ПРООН успішно представлена у Млинівському та Демидівському районах.

26 листопада в залі засідань Млинівської районної ради керівництво районної ради, райдержадміністрації та ПРООН підписали трьохсторонню партнерську угоду про включення регіону до третьої фази Проекту Місцевий розвиток, орієнтований на громаду. Захід відбувся в рамках районного семінару Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ».



pic

pic

Семінар провела координатор обласного ресурсного центру Ольга Кашевська. На заході були присутні в.о. голови Млинівської районної ради Григорій Парфенюк, голова Млинівської райдержадміністрації Алла Черній, заступник голови Млинівської райдержадміністрації Роман Поліщук, помічник голови Рівне нської обласної ради Ольга Воляник, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівне нської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, керівники установ, організацій району, сільські та селищний голови, представники громадських організацій та ЗМІ.



pic

У ході семінару відбулася презентація результатів Проекту МРГ-ІІ в Рівне нській області, демонстрація фільму «Про досвід реалізації Проекту МРГ-ІІ», Проект МРГ-ІІІ: загальний огляд плану дій на 2014-2015 роки та на перспективу, основні принципи партнерства Проекту та обласної ради та презентація плану дій та процедур виконання на рівні районів та сільських/ селищних/ міських рад; умови співпраці з сільськими/ cелищними/ міськими радами; оголошення початку конкурсу для участі сільських/ селищних/ міських рад в проекті МРГ-ІІІ.

Також вчора ще в одному районі області – Демидівському було підписано трьохсторонню угоду з ЄС/ПРООН про включення регіону до третьої фази Проекту Місцевий розвиток, орієнтований на громаду.

Загалом на Рівне нщині до Проекту долучилися громади восьми районів: Березнівського, Володимирецького, Демидівського, Дубенського, Корецького, Костопільського, Млинівського та Острозького.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради

Читайте також: Райони Рівне нщини візьмуть участь у проекті Програми розвитку ООН

Один із районів Рівне нщини вже став учасником проекту Програми розвитку ООН [ФОТО]