Внутрішній голос, шосте відчуття, інтуїція, голос серця. У цього явища є безліч назв. У кожного з нас в житті бувають передчуття, які виправдовуються всупереч логіці і доводам розуму. Деякі з нас чують підказки внутрішнього голосу постійно, а хтось лише час від часу. Представники яких знаків Зодіаку володіють найсильнішою інтуїцією?

 Особливо добре шосте відчуття розвинене у представниць прекрасної половини людства, адже не дарма кажуть, що всі жінки відьми.

Телець. У Тельців добре розвинене фінансове чуття. Вони часто проявляють себе як успішні гравці на біржі і домагаються успіхів у всьому, що пов'язано з цифрами. Вони, так би мовити, «нутром чують» прибуткову угоду. Дуже часто в бізнесі вони приймають рішення імпульсивно, спираючись на інтуїцію і перемагають.

Цікаво також: Сумісність у любові і шлюбі за знаком Зодіаку

Діва. Інтуїція у Діви має виключно науковий підхід. Вони обожнюють збирати, аналізувати і систематизувати інформацію, а потім робити висновки. У них великий життєвий досвід, відмінна пам'ять і вміння відчувати емоції інших. Це дозволяє їм прораховувати ситуацію на кілька кроків вперед і буквально бачити майбутнє.

Скорпіон. У всіх своїх рішеннях Скорпіон, в першу чергу, керується інтуїцією. З боку здається, що це не він обходить проблеми стороною, а вони самі його уникають. Зауважимо, що удачу Скорпіони можуть приносити не тільки собі, а й оточуючим. Тому якщо вам потрібно трохи везіння, беріть з собою Скорпіона. Вони дуже добре відчувають людей і завжди вибирають тих, хто близький їм за духом.

Рак. Ракам набагато цікавіше те, що відбувається у них всередині, ніж у зовнішньому світі. Вони неймовірно чуттєві і бачать людей наскрізь. Завдяки цьому їм нескладно передбачити, як буде діяти та чи інша людина в певній ситуації. Тому вони завжди на крок попереду інших і можуть уникнути багатьох проблем. Іноді здається, що Раки вміють читати думки і це частково так і є.