Зменшення пристрасті рано чи пізно трапляється майже в кожній парі: з часом емоційна і духовна близькість виходять на перший план, а пристрасні ночі залишаються в минулому. Але повернути романтику і секс у відносини можна. Як це зробити читайте нижче.

 Проаналізуйте, що гасить сексуальне бажання партнера

Подумайте, які ваші дії заважають коханому налаштуватися на потрібний лад. Можливо, ви регулярно «пиляєте» чоловіка за невелику зарплату або розкидані по квартирі шкарпетки. А можливо ви замінили домашній костюм, що облягає ваші апетитні форми, на жахливий «бабусин» халат. Або одного разу заявили чоловікові, що він вас не задовольняє. Все це негативно позначається на ставленні чоловіка до вас як до об'єкту жадання.

Читайте також: Сильні сторони кожної жінки по знаку Зодіаку

Побут і секс - різні речі

Так, з роками побутові проблеми у деяких сімейних пар виходять на перший план і це позначається на сексуальному житті не кращим чином. Як це змінити? По-перше, залишайте побутові проблеми за дверима своєї спальні і не обговорюйте покупку нового холодильника або ремонт розетки в ліжку перед сексом. По-друге, присвячуйте час один одному, наприклад, спільний похід в ресторан з продовженням вечора в номері готелю або романтична подорож. Все це допоможе повернути відносинам колишню пристрасть і чуттєвість.

Вивчайте секс заново

Пари, які тривалий час живуть разом, знають сексуальні переваги свої і коханого досить добре. Це і перевага, і недолік близькості подружжя. З одного боку, ви прекрасно знаєте, як задовольнити коханого, а з іншого - секс з роками може стати рутинним. Тому поговоріть з чоловіком про ваші і його бажання, подивіться еротичний фільм разом або почитайте відповідну літературу. Це дозволить вам придумати щось новеньке і освіжить ваші сексуальні відносини.

Читайте також: 4 знаки Зодіаку з найсильнішою інтуїцією

Включайтеся в сексуальну гру

Напевно, ви не раз відмовляли чоловікові в близькості через втому, поганий настрій чи самопочуття. А дарма! Спробуйте спочатку включитися в гру, навіть якщо сексу в той час зовсім не хочеться, і напевно в процесі сексуальної гри ваше бажання і чуттєвість прокинуться, а феєричний оргазм відвідає вашу спальню.

Якщо раптом будуть виникати думки «Не хочу» або «Нічого не вийде», згадайте ситуацію, коли подружки «тягнули» вас в нічний клуб і ви чинили опір, а вечір в підсумку видався дуже веселим і незабутнім. Подібне може відбуватися і в стосунках з коханою людиною.