Гральний бізнес після заборони майже повністю перемістився в Інтернет. У світовій мережі можна грати на гроші у будь-яку азартну гру, головне, знати як. Рівнянин Андрій у цьому переконався на власному досвіді.

До заборони грального бізнесу хлопець був постійним клієнтом букмекерських контор, у яких ставив гроші на футбольні матчі. Коли ж цей бізнес заборонили, він не відмовився від свого захоплення і знайшов спосіб ставити гроші через Інтернет.

За словами Андрія, це один з багатьох способів обійти закон. Рівне нські правоохоронці тільки розводять руками і визнають, що боротись з гральним бізнесом в Інтернеті вони безсилі, оскільки організатори азартних онлайн-ігор, як правило, знаходяться за кордоном.

Сайти букмекерських контор, які до заборони грального бізнесу працювали в Україні, залишаються відкритими для Інтернет-користувачів. Тож рівнянин Андрій вже сьогодні планує зробити кілька ставок. Сам він шкодує лише за тим, що нині не можна, як раніше, вносити гроші напряму на свій букмекерський рахунок в Інтернеті.

Поки рівненським правоохоронцям похвалитись у боротьбі з гральним бізнесом в Інтернеті особливо нічим. Податківці стверджують, що вони викрили у Рівному два інтернет-казино, які працювали під виглядом інтернет-кафе. Та, як вони самі визнають, це лише крапля в морі.