Правоохоронці вигадали спосіб як захистити рівнян від кишенькових злодіїв. Фотографії злочинців, які цуплять гроші, гаманці та мобільні телефони розмістили у найпопулярніших маршрутах Рівного,. Кажуть тепер пасажирам варто лише вдивитися в картинку та оглянути салон. Про ноу-хау у наступному сюжеті.

Кишенькових злодіїв у громадському транспорті не бракує, зізнаються правоохоронці. Спіймати їх надзвичайно важко, адже вони професіонали своєї справи. Та покарання їм загрожує зазвичай символічне - штраф. Днями рівненські правоохоронці винайшли власний спосіб попередження злочинів у транспорті - там вони повісили фото злодіїв.

За шість місяців у рівному викрали понад вісім сотень мобільних телефонів. Правоохоронці споідваються після таких нововведень скарг значно поменшає. Водії кажуть хоча фотографії повісили кілька днів тому пасажири уже звертають на них увагу.

Рівняни і справді стали обережнішими, однак чи поменшає злочинів, не впевненні.

Вже сьогодні обличчя кишенькових злодіїв розміщенні у найпопулярніших маршрутах міста, міліціонери кажуть, на цьому не зупинятимуться. А відтак рівняням варто чекати на нові фото, тих, від кого варто триматися якнайдалі.