На Рівненщині в ОВК №154 довірена особа кандидата в народні депутати Валентина Королюка написала скаргу на кандидата в народні депутати Богдана Файфуру за порушення законодавства та агітацію в день виборів.

В скарзі йдеться про те, що відповідно до ч. 2 статті 70 Закон України «Про вибори народних депутатів Україні» передвиборча агітація завершується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Однак всупереч зазначеним нормам закону, кандидат в депутати Богдан Файфура проводив агітацію в суботу ввечері та в неділю в день голосуванняю. Окрім того канддат розмістив агітаційні плакати та банери при вході у виборчі дільниці у м. Дубно. За інформацією Дубенської міської ради станом на 23 годину 25 жовтня всі агітацій матеріали були знято. Дані агітаційні матеріали з’явилися в період з 01.00 - 04.00 26 жовтня 2014 р.

До скарги додано звернення з проханням визначити дії кандадта в народні депутати України по 154 одномандатному округу Богдана Файфури з здійснення агітації після 24.00 години п’ятниці (24 жовтня) неправомірним і грубим порушенням законодавства України та зобов’язати кандидата Богада Файфуру зняти агітаційні матерали розміщені в м. Дубно.

Про це повідомляє "ОПОРА".