На сайті китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA) помічений пристрій від компанії Huawei, в характеристики якого входить LTE-модем та 64-розрядний процесор.

Мова йде про модель Huawei Honor Che1-CL20, яка в магазинах з'явиться під ім'ям Honor 4X. Цей гаджет обладнаний 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів і однокристальної системою Qualcomm Snapdragon, підтримуючої 64-розрядний набір інструкцій. Частота обчислювального процесора становить 1,2 ГГц, модель чіпа невідома.

pic

Крім того, в новому телефоні присутні 2 ГБ оперативної пам'яті, 13-мегапіксельна основна камера і 5-мегапіксельна фронтальна камера. В програмну основу смартфона ляже операційна система Android 4.4.4 KitKat.

Huawei Honor 4X зможе підключатися до мобільних мереж FDD, TD LTE, TD-SCDMA, WCDMA, CDMA і GSM. Також відомо про присутність слота для карт пам'яті microSD. Ємність вбудованого флеш-накопичувача на сайті китайського регулятора не вказана.

pic

За попередніми даними, вартість Huawei Honor 4X в Китаї складе 800 юанів (близько $ 130). Поява інформації про смартфон в базі TENAA, як правило, говорить про те, що новинка буде офіційно представлена найближчим часом.

Джерело: PhoneArena