BMW відзначила свою перемогу в DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) в особистому та командному заліках, випустивши святковий BMW M4 DTM Champion Edition!

Минулий титул баварців в Deutsche Tourenwagen Masters (нагадаємо, його приніс в 2012 році Бруно Шпенглер) був відзначений особливою версією M3 Coupe. А перемогу Марко Віттманна і його команди BMW Team RMG святкують з великим розмахом, взявши за основу M4. )

pic

Сніжно-біле купе прикрашено веселими різнокольоровими смужками-стрічками всіх кольорів веселки, що прикрашають чорний капот і багажник. Дах, бічні спідниці і смуги на боках теж пофарбовані в чорне, а фірмову подвійну решітку радіатора облямовують помаранчеві овали.

pic

Але це ще не все буйство фарб і фактур: в честь спортивних заслуг Віттманна чемпіонський M4 вельми рясно оздоблений незафарбованим карбоном зовні і зсередини, а шикарна сіра алькантара в салоні прикріплена триколірною прострочкою в кольорах дивізіону M. Автограф чемпіона красується на торпедо і порогах, абревіатура його прізвища та прапор Німеччини нанесені, як у гоночної машини, на заднє бокове скло, а на дверях зображений його бойовий номер 23.

pic

До речі, різнокольоровий BMW буде виготовлений всього в 23 екземплярах, так що відзначити перемогу марки в DTM-2014 зможуть лише обрані. Але помилуватися машиною можемо і ми з вами.

pic

pic

pic Джерело: Leftlanenews