4 листопада 2014 в продаж надійде шутер від першої особи Call of Duty: Advanced Warfare. Компанія Activision і студія Sledgehammer Games вирішили підігріти інтерес геймерів до 11 за рахунком гри в серії, опублікувавши релізний трейлер проекту.

Дія Call of Duty: Advanced Warfare відбувається в 2054. За задумом розробників, в майбутньому приватні військові корпорації стануть домінуючою силою на планеті. У прагненні підпорядкувати собі весь світ лідер однієї з таких компаній Джонатан Айронс йде на конфлікт з урядом США. У трейлері показаний відеофрагмент виступу, де головний антагоніст гри заявляє, що, на відміну від нього, політики не знають, як вирішувати проблеми.

В результаті науково-технічного прогресу військові технології зробили крок далеко вперед. Екзоскелети з реактивними ранцями дозволяють солдатам стрибати на велику висоту і навіть бігати по стінах. Геймерам належить грати за рядового американської армії Джека Мітчелла. Він є членом загону особливого призначення, головною метою якого є наведення порядку в Сполучених Штатах.

Джерело: vg247