У цьому запевняють учасники загальноміської кампанії "Не той Інтернет". Вони відвідали так звані інтерактивні клуби, які постали на місцях колишніх залів гральних автоматів. Учасники рейду не побачили там жодної людини, яка б користувалася Інтернетом. Запевняють: усі грали в азартні ігри, та ще й на гроші. Чи справді це так — перевіряла Анна Яцук.

Ззовні інтерактивний клуб - всередині справжнє віртуальне казино, де грають на гроші. Ці кадри прихованою камерою зняли учасники загальноміської кампанії "Не той Інтернет". Вони зробили рейд по шести таких закладах міста. Кажуть, табличка "Інтерактивний зал" - це лише прикриття. Щоправда, до кількох інтерактивних залів учасників акції не пустили. В інших — не дозволили знімати. Натомість пограти можна всюди.

Начальник Рівне нського міськвідділу міліції Григорій Зарічнюк каже: не встигли закрити зали гральних автоматів, як замість них з'явились інтерактивні клуби. Втім, притягнути до відповідальності власників останніх складно. Пояснює, що важко знайти інтернет-провайдера клубу. А всі порушення важко задокументувати, оскільки ігри ведуться в Інтернеті.

Головний міліціонер міста обіцяє проблему взяти під контроль, а от учасники акції вже готують звернення до податкової адміністрації. Хочуть дізнатися, як ті будуть боротися зі своєрідним гральним бізнесом.