Вентиль не закрутили - от квартири і затопило. Причину повені у мешканців Пересопницької, 58 знайшли, а от наслідки винні не поспішають ліквідовувати. Тиждень тому в людей попадала штукатурка зі стелі, розмокли меблі та закоротило електропроводку. Люди борються з вологою як можуть. Чекають ремонту від "Теплотранссервісу". Утім, тепловики не поспішають.

Такого жахіття, як тиждень тому, пані Віра і не може пригадати за все життя. Розповідає, через незакручений працівниками котельні вентиль, її квартиру залило водою, посипалася стеля, розмокли стіни. Зараз жінка з синами живе, мов у катакомбах. На підлозі - папір, кухню перенесли в спальню, уся побутова техніка під клейонкою. За тиждень волога окупувала усі кімнати квартири. Мешканцям і спати ніде, тому живуть у родичів.

У вівторок, працівники "Теплотранссервісу" привезли необхідні матеріали. Обіцяють відремонтувати кухню. Як бути з іншими кімнатами - господиня не знає. Лагодити самотужки немає ні сил, ні можливості.

Вода дісталася і сусідів поверхом нижче. Тепер ремонту, що робили влітку, як і не було. Про негайний ремонт будинку говорить і міський голова Рівного. Переконує: квартири постраждалих відремонтують, якщо знайдуть для цього гроші.

Як скоро на ремонт помешкань виділять кошти з міського бюджету — невідомо. Але мешканці будинку кажуть: чим швидше це зроблять, тим роботи буде менше.