Нині у місті працюють всі котельні, а в оселі подається гаряча вода. Принаймні, у цьому запевнив міський голова. Виняток становлять кілька будинків, які на балансі об'єднань співвласників і досі не готові до подачі тепла. Натомість декому вже й спекотно, люди відчиняють вікна і знизують плечима: навіщо платити за обігрів вулиці? Світлана Сирота поцікавилась, чи комфортно рівнянам.

Міський голова сяє радістю: у Рівному працюють всі котельні і до опалення підключено усі будинки, які на балансі міста. Тепла із різних причин немає тільки на 26-ти стояках, нині цим питанням займаються комунальники. А ще в усіх оселях є гаряча вода. Чим не привід тішитися? Та рівнянам не вгодиш. Хтось і досі мерзне, а комусь уже спекотно.

Перед системою опалення усі рівні. Когось обігріти більше, когось менше комунальники не можуть: в механізмі теплопостачання радянського зразка таких забаганок не передбачено.

Зрештою, і для тих, кому спекотно, і для тих, кому не дуже - тариф на тепло один і незмінний щонайменше до Нового року. А пара, як то кажуть, кісток не ломить.