Цікаве питання чи не так? Кожного дня тисячі людей щоденно змушені витрачати години свого часу на пошуки подобового житла, хтось віддає перевагу квартирам, кімнатам, хостелам, а хтось виключно готелям. А в чому різниця і що краще?

Пропонуємо розглянути можливі варіанти та види тимчасового проживання, адже існує досить багато пропозицій в інтернеті, де можна переночувати - це:

• Кімнати - найбільш економний варіант для 1-2 осіб

• Квартира – зручний варіант для поселення як однієї людини, так і сім`ї

• Будинок – розглядається здебільшого бажаючими відпочити у просторих апартаментах

• Номер у готелі – один з найдорожчих варіантів, який користується не меншою популярністю від вище перерахованих, та має можливість обслуговування та харчування на місці.

Зараз розглянемо два найбільш популярних варіанти, і допоможемо розібратися у плутанині, яка часто виникає при пошуку житла. Що ж все-таки краще та вигідніше зняти квартиру подобово чи готель?

Переваги готелю над орендою квартири подобово:

- Обслуговування, якісний сервіс і умови для роботи і відпочинку

- Харчування, яке може входити у вартість готельного номера

Недоліки:

- Місце розташування тільки в окремих місцях міста

- Жорсткі правила та перевірки

Переваги квартири над готелем:

- Розміщення у всіх кутках міста що дає можливість зняти саме там де вам потрібно

- Є можливість запросити друзів для спілкування, і ніхто не заважатиме

- Власна кухня – де ви зможете самі собі приготувати поїсти

- Домашня обстановка та домашній затишок, тут ви зможете почуватись більш комфортно та на мить відчути себе господарем квартири.

Недоліки:

- Немає цілодобової підтримки сервісу яка можлива в готелі

- Прання, готування, прибирання все самому, як вдома.

З перевагами розібрались, а тепер розглянемо - що вигідніше?

Наш висновок буде таким, що якщо вам буде потрібно зупинитись на 1-2 дні, то краще мабуть буде зняти готель, але якщо на термін від 2 днів, тижнів, то краще і дешевше буде зняти квартиру, тому що ви зможете жити як вдома, самі собі готувати, прати, прибирати, зустрічати друзів, та відчути себе господарем тимчасового житла.

Ціна:

Якщо на приклад розглянути квартири подобово в Києві, то вартість класу «стандарт» від 200 грн за добу, якщо це готель то від 300 грн, можна зняти дешевий мотель, але тоді умови будуть значно гірші.

Велика вигода якщо вас 4-6 чоловік, то ви зможете зняти 3 кімнатну квартиру подобово в Рівному за ціною від 200 грн, де ціна на 6 чоловік рівна по 33 грн на людину, в готелі це обійдеться не менше 60 грн на чоловіка що майже в двічі дорожче.

Ми навели вам свої висновки та переваги, а вирішувати вам, тому що в кожної людини на це є свій погляд та смак.