За підтримки міської влади у Рівному організували Кубок міста з армреслінгу. Хто став найсильнішим спортсменом — у наступному сюжеті.

Для Руслана Паламарчука гирі по 16 кілограмів – усе одно що баскетбольні м’ячі. Його показовий виступ відкриває завершальний етап Кубка Рівного з армрестлінгу. А вже за кілька хвилин він судитиме десятьох спортсменів, які вийшли до фіналу з-поміж більше ста учасників змагань.

Чемпіон світу з армрестлінгу Сергій Стасюк зізнається: потрапити до фіналу йому було неважко. Він у цьому спорті давно і радіє, що нарешті турнір з армрестлінгу організували і у Рівному.

Участь у фінальних змаганнях – це вже перемога й для Івана Мельника. Він займається армрестлінгом лише півроку – а вже у десятці найсильніших чоловіків РІвного.

Організатори запевняють: турнір у Рівному організували не випадково. Адже тут є багато достойних спортсменів, про яких, на жаль, мало хто знає.

Щоб подолати суперника, спортсмени докладають максимум зусиль. І у напруженій боротьбі не соромляться й кричати.

Зрештою, найсильнішим чоловіком Рівного став Сергій Стасюк. Організатори змагань сподіваються, що він буде не останнім переможцем Кубка Рівного з армрестілнгу. А такі турніри стануть традиційними.