Група з двох українських ентузіастів розробила унікальний "розумний" браслет .klatz, що поєднує в собі багату функціональність і стильне дизайнерське рішення. Особливістю браслета є те, що апарат продовжує бути корисним навіть у тому випадку, коли просто лежить на полиці біля ліжка, виступаючи в якості годинника і будильника.



pic

Конструкція браслета, що розкривається є не просто стильним рішенням, але і дозволила зробити з нього повноцінну бездротову гарнітуру, за допомогою якої ви можете відповідати на вхідні дзвінки. Вам більше не потрібно шукати свій смартфон в сумці, достатньо лише зняти браслет з руки і піднести його до вуха.

pic

За допомогою даного аксесуара ви зможете приймати або відхиляти вхідні дзвінки, керувати відтворенням музики, переглядати вхідні повідомлення, стежити за своєю фізичною активністю і віддавати голосові команди Siri і Google Now. На старті буде реалізована підтримка пристроїв під управління iOS і Android, але розробники працюють і над підтримкою для Windows Phone.

Що ж на рахунок часу автономної роботи, то розробники .klatz запевняють, що їх браслет пропрацює від 7 до 10 днів активного використання без підзарядки. У версії розміру M використовується акумулятор ємністю 600 мА*год, а в найбільшому розмірі XL встановлений акумулятор на 1200 мА*год.

Дисплей в .klatz являє собою набір з 384 світлодіодів, які утворюють роздільну здатність 12х32 точок. Розробники впевнені, що цього цілком достатньо, щоб ви отримували тільки найнеобхіднішу інформацію: час, вхідні повідомлення, спортивні досягнення і ім'я того, хто вам телефонує. Для активації дисплея вам достатньо просто підняти руку і подивитися на браслет.

pic

Корпус .klatz виготовлений із алюмінію, що дає в результаті легку вагу і надійний захист від подряпин і пошкоджень. Для безпечного використання внутрішня поверхня браслета виконана з гіпоалергенних матеріалів. Розробники пропонують .klatz в чотирьох різних розмірах для будь-якої руки (S, M, L і XL) і двох колірних рішеннях: чорному і червоному.

pic

Збір коштів на масове виробництво браслета .klatz відбувається за допомогою краудфандінгового сервісу Indiegogo. Вартість аксесуара починається від $ 99, а початок поставок заплановано на березень-квітень наступного року.

Більше подробиць про браслет .klatz можете дізнатись на офіційному сайті.

Джерело: Indiegogo