Дев'ятий салон художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову" вже презентував нові імена, та роботи переможців. Фотовернісаж має багато друзів, і об'єднує чимоло митців, тож він користується популярністю серед досвідчених фотографів і новачків. Зокрема цьогоріч організатори отримали роботи з 52 країн світу. Хто отримав головну статуетку, і за які світлини дізнавалась наша журналістка.

Проект "Фотовернісаж на Покрову" знову зібрав фотомитців у Рівному. З поміж сотень отриманих фотографій, журі довго обирало найкращі. Кажуть, щороку рівень учасників, як і самих митців зростає. Тому працювати доводиться складніше. Та все ж головна статуетка відправиться до автора із Сингапуру, за серію фотографій Дика природа.

Найкращі роботи представили на фінальній виставці. Автори відшукують неповторні моменти, та образи. Кажуть нині можливостей багато, але знайти хороший момент можуть не всі. Ярослав Голубчик з Києва вже років 10 фотографією займається професійно. Переконаний це поклик душі.

Світлина "Ретро мелодія" Юрія Черневого з Івано-Франківська також отримала визнання журі. Усього митець надсилав 20 світлин, каже фотографія нині змінилася.Тому вражати глядачів стає складніше.

На урочистості учасників приїхало чимало, переважно з України. Серед лауреатів є і місцеві митці. Найкращі роботи, які отримали організатори переглянути можна в обласному Краєзнавчому музеї.