Німецька компанія Longshine представила прототип «розумного» годинника Halo, який побудований на операційній системі Android. Головна особливість Halo - незвичайна конструкція, яка поєднує аналогові і цифрові елементи.



pic

У неактивному стані новинка виглядає як звичайний спортивний годинник зі стрілками. При переході ж в «розумний» режим включається прозорий OLED-дисплей, який розташований поверх циферблата. Користувач отримує можливість працювати з програмами, отримувати різну інформацію та інше.

pic «Серцем» Halo є процесор Intel XMM 2231 з архітектурою ARM і робочою частотою 300 МГц. Пристрій несе на борту 512 Мбайт оперативної пам'яті і флеш-модуль місткістю 4 ГБ.

OLED-екран годинника має роздільну здатність 96 × 96 пікселів і відображає 256 кольорів. Підтримується сенсорне керування.

pic

В якості програмної платформи використовується операційна система Android 2.3 Gingerbread. Годинники існують у двох версіях: з підтримкою мобільного 2G-зв'язку і без. У першому випадку живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 350 мА · год, у другому - 240 мА · год.

Про можливі терміни виведення новинки на ринок і її орієнтовну вартість інформації немає.

Джерело: MobileGeeks