Багатостраждальний житловий комплекс "золота підкова" таки будують. Але частина власників квартир і далі протестує. Мовляв перші забудовники провернули аферу і вкрали гроші, а нинішні здешевлюють будівництво і жертвують якістю майбутнього житла. Міська влада в обуренні вкладників і взагалі політичний слід відшукала. Будівельні пристрасті по-рівненськи далі у сюжеті.

Комплекс "золота підкова" почали будувати ще у 2008-му році. Тоді ж забудовники почали продавати квартири у новобудові. Двома роками пізніше об'єкт став, а забудовник з грішми людей - зник. Відновились роботи тут минулоріч. Забудовники оцінили стан об'єкта на тверду "четвірку" і почали будувати.

Вкладники багатостраждального будівництва обурюються публічно і досі. Мовляв забудовники не дотримуються стандартів, і будинок може завалитись ще до того, як його спорудять.

Оббивати зі зверненнями та проханнями пороги чиновницьких кабінетів люди стомились. А тому почали писати звернення до міської влади просто під вікнами міськвиконкому. Фарбою. На асфальті. Міський голова бачить у цьому політичний слід. Мовляв до стосунків приватного забудовника, комерційного банку і фізичних осіб-вкладників будівництва відношення немає ніякого.

Наразі доля звернення активістів до прокуратури лишається невідомою. Забудовники ж уповільнення робіт на будмайданчику "Золотої підкови" пояснюють фінансовою кризою, та здорожчанням валюти.