На спеціальному заході в Нью-Йорку компанія HTC представила свій новий вологозахистний смартфон Desire Eye, головною особливістю якого є наявність двох 13 Мп камер на задній і лицьовій панелях пристрою.

Також з особливостей дизайну варто відзначити використання стереодинаміків HTC Boom Sound, які ховаються за тоненькими сіточками над дисплеєм і під ним, а також наявність апаратної кнопки камери, що теж не дуже характерно для апаратів тайванської компанії.

pic

Апарат побудований на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 801 з частотою 2,3 ГГц. Розширенння 5,2-дюймового дисплея становить 1920x1080 пікселів, об'єм оперативної пам'яті дорівнює 2 ГБ. Вбудований накопичувач вміщує 16 ГБ даних, також є слот для карт формату micro-SD з максимально допустимим обсягом 128 ГБ.

pic

Примітно, що фронтальна 13 Мп камера з подвійним LED-спалахом і автофокусом оснащена надширококутної оптикою з еквівалентною фокусною відстанню 20 мм і світлосилою f / 2,2, а в на перший погляд такий же тильній камері використовується 28-мм об'єктив з світлосилою f / 2 , 0. Завдяки функції Autoselfie для зйомки автопортрета власникові смартфона потрібно просто завмерти на кілька секунд. В режимі Split Capture кожна фотографія складається з двох "склеєних" кадрів, знятих на кожну камеру, а Crop-Me-In дозволяє вставити вирізане зображення користувача в знімок, зроблений камерою на задній панелі корпусу.

pic

Оснащення новинки також включає NFC-адаптер, бездротові модулі Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac і Bluetooth 4.0 з підтримкою кодека aptX, а також акумуляторна батарея ємністю 2400 мАгод. Відповідно до стандарту захисту IPX7, HTC Desire Eye витримує 30-хвилинне занурення під воду на глибину до одного метра. Додамо, що стандартний користувальницький інтерфейс операційної системи Android 4.4 KitKat виробник замінив на фірмову оболонку HTC Sense 6.

Ціна і терміни надходження HTC Desire Eye в продаж не повідомляються.

Джерело: HTC