Там кипить робота із добудови другої черги медзакладу. Будівельники працюють стаханівськими темпами - одночасно і з фасаду, і зсередини. Та чи вкладуться у відведений термін? Анна Яцук не побоялася зламати підбори і поїхала на будівельний майданчик.

Рівне нські онкохворі незабаром лікуватимуться у новому приміщені. Зараз над його добудовою у дві зміни працюють понад півтисячі робітників. Одні оздоблюють фасад, інші - майбутні палати для пацієнтів та кабінети для медперсоналу. Нині у недобудованому корпусі вже майже провели електропостачання, вставили вікна та частково поштукатурили стіни.

Головний лікар онкодиспансеру Григорій Максим’як радіє, що нарешті їм вдасться забрати всіх хворих з старого корпусу.

На добудову онкодиспансеру вже отримали 15 мільйонів гривень. Шість з них мають віддати генеральному підряднику. Інші ж 14 мільйонів чекають у листопаді. Все ж будівельники хвилюються: якщо кошти не надійдуть — не зможуть закінчити об’єкт. Будівельні роботи планують закінчити до кінця грудня, а на початку нового року вже приймати хворих. Завадити цим планам, кажуть будівельники, може лише відсутність фінансування або ж погода.