Компанія Garmin представила наручний годинник Forerunner 910XT. Пристрій може відслідковувати фітнес-показники спортсмена під час велосипедної прогулянки, бігу, плавання, але одночасно може запропонувати сучасні функції кольорового дисплея та інтеграції зі смартфонами.

Підтримується вивід інформації про дзвінки і отримані повідомлення на телефон. Також годинник може запропонувати можливість заміру більш просунутих даних на зразок темпу бігу і обсягу споживаного кисню. Годинник також став легшим, тоншим і зручнішим в порівнянні з 910XT, так що він буде менше заважати під час тренувань.

pic

Пристрій розрахований на просунутих спортсменів і надає їм найдетальнішу інформацію і статистику по тренуваннях. Стандартний час автономної роботи апарату - 24 години, але режим UltraTrac дозволяє продовжити час роботи в GPS-режимі до 40 годин.

pic

Вартість “розумного” годинника Garmin Forerunner 910XT теж зросла і починається від $ 450 (на $ 50 більше, ніж у 910XT). Якщо користувач захоче придбати годинник в комплекті з датчиком серцебиття, то доведеться віддати всі $ 500.

Джерело: enGadget