Aston Martin нарешті представив одну з найочікуваніших своїх моделей - розкішного седана Lagonda, тизерами якого нас дражнили вже кілька місяців. 5,4-метровий седан, побудований на алюмінієвому шасі VH з вуглепластикових кузовних панелей.

Новинка отримала 5,9-літровий V12 потужністю 550 л. с. і унікальний інтер'єр від майстрів відділу Q. Головним ринком збуту, звичайно, буде Близький Схід.

pic

В принципі, зовнішність Lagonda, що повертає легендарне ім'я на світ майже через 40 років, вже потрапляла в об'єктиви фотографів. Відзначимо лише, що реверанси в бік клиновидного AM Lagonda 1976 зроблені дуже витончено, так що гігантський седан виглядає таким же легким і стрімким, як його попередник.

pic

Салон ручної роботи в цілому успадкований від Rapide, але вражає майстерною обробкою індивідуальних крісел, обтягнутих шкірою бурштинового кольору з вишивкою. Пасажирам заднього ряду буде особливо просторо, адже довжина колісної бази становить вражаючі 3189 мм.

pic

Повна інформація про динаміку не розголошується, але на прем'єрі журналістам розповіли, що на тестах Lagonda вільно розганялася до 280 км / год.

pic

Продажі новинки розпочнуться в першому кварталі 2015 року

Джерело: TopGear