Компанія Gresso, відома випуском смартфонів преміум-класу, в зв'язку з нагальною проблемою того, що нові iPhone ((http://rivne1.tv/news/38720)(схильні до згибання)), представила захисний чохол Gresso Titanium для ((http://rivne1.tv/news/38352)(iPhone 6)).

Чохол виконаний з титану, що робить його неймовірно міцним і в той же час досить легким. Також виробник відзначає інноваційний у своєму роді механізм відкриття чохла для поміщення всередину апарату. Звичайно ж, подібний захист для смартфона обійдеться досить дорого - в $2000. Якщо вам здається, що цього недостатньо, то Gresso пропонує версію за $3000, яка володіє логотипом компанії, виготовленим з 18-каратного жовтого або білого золота.

pic

Також Gresso пропонує більш доступну версію чохла з алюмінію, який випущений в золотистому, чорному і сірому кольорах. Даний аксесуар витримує навантаження в 300 фунтів до вигину. Вартість цієї версії становить $ 90.

pic

Оформити замовлення на титановий або алюмінієвий чохол від Gresso для iPhone 6 можна на офіційному сайті компанії. Продажі аксесуарів почнуться на початку жовтня.

Джерело: Ubergizmo