Будьте обережними, коли сідаєте в таксі. Водій може бути напідпитку. У Рівному наряд ДАІ затримав нетверезого таксиста, який керував автомобілем "Форд-Сієрра" у стані алкогольного сп’яніння.

Медики підозри ДАІшників підтвердили. 41-річний рівнянин Володимир був у середньому стані алкогольного сп’яніння. На нього склали відразу два адмінпротколи: за керування в нетверезому стані і проїзд на заборонений сигнал світлофора. Сам Володимир пояснив працівникам ДАІ, що сів за кермо напідпитку через особисті проблеми.

Як виявилось, це не єдині проблеми Володимира. Під час перевірки працівники ДАІ з’ясували, що чоловік має ще три непогашених штрафи. Чи зможе він повернутись за кермо найближчим часом, визначить Рівне нський міський суд.

А працівники ДАІ наголошують: це вже не перший випадок, коли у Рівному затримують п’яних таксистів, тож обіцяють і надалі приділяти цим перевізникам особливу увагу. Закликають не бути байдужими і рівнян: якщо ви підозрюєте, що таксист напідпитку, повідомляйте про це за телефоном гарячої лінії ДАІ 63-58-21.