Canon представила мобільний принтер Canon PIXMA iP110, який призначений в першу чергу для людей, які постійно перебувають в роз'їздах і відрядженнях.

Він компактний і простий у використанні, оскільки підтримує хмарний сервіс Canon PIXMA Printing Solutions, що дозволяє друкувати документи практично з будь-якого мобільного пристрою, будь то планшет, смартфон або ультрабук. Незважаючи на малі габарити, всього 322 × 185 × 62 міліметра, PIXMA iP110 володіє непоганими характеристиками і може друкувати з розширенням 9600 × 2400 крапок на дюйм. Максимальна швидкість друку складає 9 аркушів в хвилину для монохромних зображень і 5,8 аркуша в хвилину для кольорових. Підтримуються розміри паперу аж до A4, приймальний лоток вміщує до 50 аркушів. Також можна використовувати PIXMA iP110 в якості портативного фотопринтера, хоча для цього краще підійдуть спеціалізовані моделі з великим числом базових кольорів.

pic

Отримувати дані PIXMA iP110 вміє як через стандартний порт USB, так і по Wi-Fi 802.11b/g/n, причому в останньому випадку підтримується шифрування WPA2-PSK. Ресурс чорного картриджа PGI-35 становить 191 сторінка, а кольорового CLI-36 - 249 сторінок. Для портативного принтера це непоганий показник. Живиться пристрій від звичайної мережі напругою від 100 до 240 вольт, проте батарея LK-62 може зробити його і повністю автономним. Важить новий принтер Canon два кілограма, а значить, не надто обтяжить собою в поїздці.

Офіційна рекомендована виробником ціна новинки становить 250 доларів США.

Джерело: Ubergizmo