У вівторок, 9 вересня, в селах Зарічне та Бригадирівка відбулося прощання із загиблим під час проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей бійцем Іваном Совою.

Поховання Героя відбулося у середу, 9 вересня, в с.Бригадирівка, звідки він родом.

- Розділити з рідними та близькими біль з приводу непоправної втрати прийшли жителі Іващуківської сільської ради, військовослужбовці, курсанти Золочівського навчального центру Національної гвардії України, побратими з батальйону «Донбас», громадськість, районне керівництво. Зі сльозами на очах, з вінками та квітами у руках люди сходилися до будинку, де проживав загиблий. Саме звідси Героя провели до Свято-Воскресенського храму с.Бригадирівка, де по ньому відбулася панахида, -пишуть на сайті Радивилівської РДА.



pic

pic

Поховали Івана з військовими почестями на сільському кладовищі с.Бригадирівка.



pic

11-12 вересня поховали ще одного бійця із Радивилівщини Івана Лемещука.

Поховали військового вчора, 11 вересня, в с.Ситне. Прощання із загиблим відбулося у сусідньому с.Гаї-Ситенські, де проживає його родина.



pic

У зв'язку із загибеллю під час проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей двох мешканців села, 9-12 вересня оголошено в Радивилівському районі днями жалоби.