Скандальний конкурс. Розподіл маршрутів Рівного між перевізниками влада збирається провести 10 грудня. Власники маршруток, які заблокували передній конкурс через суд, цю дату сприймають скептично. Що не влаштовує перевізників — з'ясовувала Ірина Ничипорук.

Судові позови та скарги — головні атрибути конкурсу з пасажирських перевезень у Рівному. 10 вересня його скасували через суд. Потім настала черга апеляційних звернень, які тривають й досі. Окрім питання переобладнаних маршруток, перевізників обурив ще один факт. Для участі у конкурсі перевізники мали надати довідки від Пенсійного фонду і фондів соціального страхування, про те, що не мають перед ними заборгованості. Це питання вивчала спеціальна комісія.

Упродовж місяця управлінці оприлюднять і новий порядок проведення конкурсу, і маршрути, які на нього виставлятимуться. Не забудуть назвати й нову дату конкурсу. Кажуть, найвірогідніше, його призначать на 10 грудня. Перевізники до цієї дати ставляться скептично.

Проте міський голова переконаний: конкурс відбудеться за будь-яких умов. Іншого варіанту розподілу маршрутів просто не може бути. І хоч конфлікт й досі не вичерпаний, обидві сторони зацікавлені в одному - щоб громадський транспорт у Рівному курсував регулярно.