Нападнику, який поранив підполковника міліції, призначили судово-психіатричну експертизу, - про це повідомили у прокуратурі Рівненського району. 41-річний Геннадій Пінчук, який працює шерифом у селищі Клевань, з важким пораненням перебуває в Рівненській районній лікарні.

Його вдарили ножем у груди, коли він з напарником приїхав на допомогу місцевій пенсіонерці. Бабусю кривдив 25-річний онук Артур, який вимагав у старенької гроші.

Бабуся розповідає: все сталося миттєво. Шериф намагався вгамувати онука, той вихопив кишенькового ножа і вдарив міліціонера у груди. Напарник Геннадія Пінчука затримав дебошира, а шерифа доправили до лікарні. Йому вже зробили операцію: міліціонеру видалили селезінку, а його кривдника відправили до Острога - на психіатричне обстеження.

За фактом нападу на працівника міліції слідчі прокуратури порушили кримінальну справу. Та чи буде підозрюваний відповідати за поранення міліціонера, невідомо, адже його можуть визнати неосудним. Тим часом лікарі сподіваються, що Геннадій Пінчук невдовзі одужає, але жити йому доведеться вже без селезінки.