Організатори — Рівненський державний гуманітарний університет і об'єднання "Рівненське земляцтво" - до кінця листопада збиратимуть кошти та речі для студентів. Хто з них одержить першочергову допомогу — знає Марина Фурс.

Першокурсниця РДГУ Яна Салійчук — одна із понад трьохсот дітей, для яких організували благодійну акцію "Студентська Покрова". Дівчина — сирота, тому найбільше у житті хоче мати щасливу родину. Втім, для успішного навчання сьогодні вона мріє ще й про власний ноутбук.

Допомагають дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування та інвалідам в університеті не вперше. На Покрову для них організували невеличке свято в студентському кафе. Подарунки — теплі слова на адресу студентів, солодкий стіл та святкова дискотека.

Університет не єдиний, хто піклується про своїх студентів-сиріт та інвалідів. Цього разу до благодійної акції долучилося й міжнародне громадське об'єднання "Рівне нське земляцтво". Тут завжди раді допомогти тим, чим можуть.

Доброчинна акція триватиме до Дня студента, яке відзначають 17 листопада. Діти радітимуть матеріальній допомозі у будь-якому вигляді, тому шанс допомогти має кожен.