Завтра, у суботу, 6 вересня о першій годині дня (о 13:00) рівняни прощатимуться з загиблим бійцем 30-ї окремої механізованої бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ України Олександром Олеговичем Борисенко (1993 р.н.). Про це повідомили на позачерговому засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Зокрема, о 13:00 годині труну з тілом Героя понесуть від вулиці Короленка, 4. Траурна процесія рухатиметься вулицями Пересопницькою, Петлюри, Чорновола, Міцкевича, Княгині Ольги, Князя Володимира та Соборною. Рух автотранспорту на цих вулицях буде тимчасово призупинено.

Орієнтовно о 13:15-13:30 труну занесуть у Свято-Покровський кафедральний собор. А після 13:40 процесія вирушить на кладовище Нове („Молодіжне”). Поховають Героя на алеї „Небесної сотні”. В часі можуть бути незначні зміни.

Як зазначив секретар Рівне нської міської ради Андрій Грещук, тіло загиблого привезли у Рівне сьогодні зранку.

- Батьки висловили бажання, щоб його тіло до поховання перебувало вдома на вулиці Короленка. Поховання Олександра відбудеться завтра, 6 вересня. О 13 годині розпочнеться жалобна панахида вдома, після цього його з усіма військовими почестями понесуть на кладовище "Нове". Хлопця поховають поруч із загиблими Героями Небесної сотні, - додав Андрій Грещук.

Крім того, на сьогоднішньому засіданні виконкому Рівне ради було виділено кошти на поховання загиблого. Розпочалося засідання з хвилини мовчання…