14 жовтня відбудеться нагородження призерів цієї міжнародної виставки. На щорічний конкурс надійшло понад 3 тисячі фотографій з чотирьох континентів світу. Рівняни також взяли участь. Але чи увійшли вони до числа переможців — розповість Анна Яцук.

На виставку художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову-2009" надійшло більше трьох тисяч фотографій від трьохсот учасників з 40 країн світу. У підсумку журі відібрало майже 200 найкращих світлин, які чотирнадцятого жовтня побачать рівняни.

Загалом цьогорічний "Фотовернісаж на Покрову-2009" відрізняється від минулорічних. Ось ця робота отримала гран-прі на цьогорічному фотовернісажі. Автором її є фотомайстер з Гонконгу. Серед переможців є й рівнянин Олег Фещук, а з ним - фотомитці з України, Греції, Франції, Італії та В'єтнаму.

Завтра відбудеться не лише відкриття та церемонія нагородження переможців "Фотовернісажу на Покрову-2009". Організатори планують влаштувати справжнє шоу з розіграшами, смачними стравами, учасниками програми "Україна має таланти" та багато іншого.