У минулому випуску програми ми розповідали про нарколабораторію, яка діяла на території залізничної лікарні у Рівному. Вона знаходилась у підвальному приміщенні медзакладу.

Тут виготовляли сильнодіючий психотропний наркотик метамфетамін, - повідомляє прес-центр служби безпеки України. Під час спецоперації, проведеної співробітниками обласного управління СБУ та УМВС, оперативники вилучили лабораторне обладнання, хімічні реактиви та, власне, вже готовий метамфетамін.

Нарколабораторія знаходилась за цими дверима, які зараз на замку, - повідомили у лікарні. Тут запевняють, що керівництво медзакладу жодного відношення до виготовлення наркотиків не має. Підвал, де працювала нарколабораторія, здав в оренду Фонд держмайна. Орендар нібито мав облаштувати тут їдальню, - розповідає виконувач обов’язків головного лікаря.

Трьох осіб, яких підозрюють в організації підпільної нарколабораторії, правоохоронці затримали. Зараз вони під вартою. Проти них порушили кримінальну справу відразу за двома статтями Кримінального кодексу, які передбачають до 12 років позбавлення волі.