Цього разу на вулиці Гагаріна, 49. У будинку прорвало трубу, і нечистоти затопили підвал. Мешканці в бездіяльності звинувачують комунальників, а вони — споживачів. Однак ЖЕК так і не полагодив трубу. Чому? Відповідь знає Ігор Шумик.

На Гагаріна, 49 два тижні підвал затоплений фекаліями. Усе - через каналізаційну трубу, з якої відходи і стікають у підвал. Над ним квартира пані Ніни, неприємний запах у її помешкані роками, стіни постійно мокрі, і вже у тріщинах, а через вологість двом її діткам поставили діагноз хронічна нежить.

У підвалі не пройти, вода усюди. Дід Франц у будинку живе 40 років. Каже, під будинок стікають води з усієї округи та з каналізаційного колодязя, бо він вище підвалу.

Мешканці обурені на комунальників. Мовляв, своєї роботи ті не роблять, а лише поради роздають.

Утім, представники ЖКП "Промислове" переконують: двічі на тиждень прочищають трубу, а мешканці самі її забивають. Дірки залатати не можуть, бо нечистоти й справді можуть опинитися у квартирах.

Якщо каналізаційний колодязь зроблять нижчим, то, ймовірно, вода зникне з підвалу. Але директор водоканалу Вадим Строжук повідомив, що ніяких заяв на реконструкцію колодязя водоканал не отримував.