Крапка в базарному конфлікті. Чиновники святкують перемогу, продавці ж у розпачі. Торгівлі на вулицях Базарній та Пересопницькій у Рівному таки не буде. Підприємці хоч приходять на роботу, проте крам - не розкладають, бояться міліції. І майже не сподіваються на компроміс із владою.

Базарники страйкують. Так вони протестують проти заборони міської влади стихійно торгувати на вулицях Базарній і Пересопницькій. Люди ходять на роботу, проте крам свій не продають, бояться міліціонерів. Продавці сподіваються у такий спосіб привернути увагу влади. Переконують готові на компроміс, щоправда який саме не знають.

Більшість продавців говорити на камеру відмовились. Крапку в конфлікті поставив заступник міського голови Сергій Васильчук . Чиновник каже, рішення - принципове. Торгівля у РІвному на базарній та пересопницький не буде.

Чиновник переконує, для селян що приїхали до обласного центру аби продати городину найближчим часом облаштують пільгові місця на міських базарах. А незаконною торгівлею у Рівному займеться міліція.