Зразок для "Комуненергії". Комунальне підприємство "ЕСКО-Рівне” вже давно готове подати тепло — ліміти газу одержало заздалегідь. Щоправда, споживачів у цієї теплопостачальної компанії Рівного — на пальцях перелічити. Як комунальній структурі вдається успішно працювати — дізнавалася Тетяна Коваль.

Уже готові обігрівати приміщення своїх абонентів на ЗАТ “ЕСКО-Рівне ”, лишень чекають відповідного розпорядження. Енергосервісна компанія надає послуги з подачі гарячої води та тепла у чотири житлові будинки на Соборній та кільком бюджетним установам. Тарифи тут нижчі, ніж у “Теплотранссервісі” та “Комуненергії”.

Саме для поліпшення якості комунальних послуг у Рівному у листопаді 2003-го створили цю комунальну енергосервісну компанію. Цьогоріч компанія виграла проект з реформування міських мереж теплопостачання. Вартість робіт — 13 мільйонів доларів. Кошти надходитимуть протягом трьох років. Окрім цього, “ЕСКО-Рівне ” модернізує котельню на вул.Макарова. На роботи планують витратити майже мільйон сто тисяч доларів. 100 тисяч з цієї суми уже перерахували генпідряднику на закупівлю обладнання.