На цьому наголосили на засіданні міськвиконкому. Щоправда, харчова промисловість за 8 місяців цього року продемонструвала зростання у 56%. Найбільше бюджет міста недоотримав від зупинки "Рівнеазоту". Ще чиновники не проти оновити меблі у школах, яким майже півсотні років. Уже звично засідання виконкому розпочалося з приємного. Рівнянці вручили ордер на квартиру. Ігор Шумик - детальніше.

Рівне нські школи до опалювального сезону готові - запевняють освітяни. У навчальних закладах утеплили вікна і навіть встановили лічильники тепла, на що витратили не мало не багато 163 тисячі гривень. Утім, проблем все одно вистачає: це неосвітлені території поблизу шкіл і ще старі радянські меблі. Частині з яких понад півстоліття.

Міський голова успіхам освітян радіє. Щоправда, каже: подекуди у школах і вікна діряві, і тріщини у стінах. Утім, сподівається, що невдовзі все відремонтують.

Серед невтішних тем виконкому - і промислове виробництво, обсяги якого майже наполовину нижчі минулорічних. "Білою вороною" на фоні спаду виробництва виглядає лише харчова промисловість.

До кінця року фахівці все-таки розраховують підтягнути показники промислового виробництва. За рахунок "Рівне азоту", який включили у список хімічних підприємств, що можуть купувати газ за пільговими цінами. Тому, ймовірно, завод невдовзі запустить виробництво.