(*Місце навчання:*) навчаюся на 3 курсі спеціальності "Прикладна екологія" Технічного коледжу НУВГП.

Параметри: зріст - 167 см, вага - 50 кг.

Захоплення: вже 4 рік граю у складі команди КВН "Хто там" Технічного коледжу НУВГП, а також є учасником команди КВН "BRAZZERS". Граю у складі команди "Молодіжна збірна Рівного", яка представляє наше рідне місто у Регіональній телевізійній лізі МС КВН "Європа".

Я є однією із тих студентів, які отримують стипендію міського голови. Також захоплююсь такою наукою, як нумізматика.

Люблю читати.

Займалася у драматичному гуртку Технічного коледжу НУВГП. Є головою радіомовлення коледжу.

Досвід участі у відеозйомках: Маю досвід роботи з мікрофоном. Люблю сцену та є постійною учасницею усіх культурних заходів мого навчального закладу, і результатом моїх старань є такі титули: "І Віце - міс Технічного коледжу НУВГП - 2014" та "3 Віце - міс університету - 2014". Також цьогоріч завершила курс навчання у "Школі журналістики Молодь - діє".

Завдяки навчанню у "Школі журналістики Молодь - діє", мала змогу писати статті на сайт громадської журналістики "Колона". Також декілька моїх статей викладено на Рівне нському сайті новин "takeinfo.net". Публікувалася у Бродівській газеті "Голос відродження".

Нещодавно, 17 серпня, була ведучою концертної програми під час відкриття мікрорайону "Щасливе", дитячого майданчика та супермаркету "Наш край", де було присутнє телебачення. Допомагаю у проведенні весіль. На даний момент допомагаю писати статті у журнал про світське життя нашого міста "ARTmodels". Камери не боюся та полюбляю фотографуватися ще з юного віку.

Брала участь у зйомці аматорського відео про Рівне та у фотозйомці на весільну тематику на журнал "Wedding jam". Також давала декілька інтерв'ю у різних містах, потрапляючи у різні ситуації.



pic