За перемогу в десятому турнірі змагатимуться 15 команд. Організатори переконують — боротьба буде захоплюючою. Перші матчі в 26 школі вже принесли несподівані результати. Про їхні перипетії детальніше - Тетяна Закордонець.

Міні-футбольні колективи "Спорт-Лайф" та "Імпульс" вдруге поспіль відкривають "Бізнес-лігу "ОГО". Утім, результат той же - перемога "Спорт-Лайфу". Їх голкіпер впевнений: вдалий початок - це хороший знак.

Організатори турніру переконані: боротьба буде впертою, непоступливих команд дуже мало. І навіть новачки здатні на сюрпризи. Тому вболівальникам буде на що подивитися.

Два ігрові дні турніру не принесли несподіваних результатів. Фаворити впевнено вигравали. Утім, змагання довготривале, тому аутсайдери ще матимуть можливість поліпшити свою гру.

Наступні матчі з міні-футболу "Бізнес-ліга ОГО" відбудуться у вихідні. Спостерігати за футбольними баталіями "Бізнес-ліги "ОГО" можна щосуботи та щонеділі у ЗОШ №26. Результати ігор та фото з турніру розміщені на порталі OGO.ua. Там також маєте можливість проголосувати за улюблену команду.