Змаганнями у Великій Омеляні відзначив ювілей кінно-спортивний клуб "Фавор" Палацу дітей та молоді. Перешкоди на конях долали професійні спортсмени, аматори та діти віком до 16 років. За перемогу боролися три команди. Хто одержав "золото" — бачили наші кореспонденти.

Накращого наїзника обирали у чотирьох номінаціях. За медалі змагалися як уже визнані спортсмени, так і аматори. Перші на своїх конях стрибали через кам'яні стіни, вершники-любителі долали менші перешкоди. Тринадцятирічна Анна Бойко стала найкращою серед учасників змагань до 16 років. Хоча кінним спортом захопилася недавно.

Переможець іншої номінації Павло Чорний стрибав через перешкоди на своїй кобилі Теффі. Каже - отримав безліч позитивних вражень від змагань.

І учасники, й організатори змаганнями залишились задоволені. Адже і коні, і їхні наїзники викладались по максимуму і показали чудові результати.

Вже десять років клуб "Фавор" Палацу дітей та молоді навчає їздити верхи на конях. Тому запрошує всіх охочих долучитися до верхової справи. І, можливо, учасником наступних змагань станете саме ви.