Шанс стати найкращою моделлю світу мають рівненські дівчата. Кастинг до національного етапу конкурсу "Форд Моделс Супермодел оф Юкрейн” уже відбувся. Чого чекати його переможницям — відомо Ірині Ничипорук.

Рівнянки можуть опинитися серед найкращих моделей світу. Претенденток до національного етапу конкурсу Ford Models’ Supermodel of Ukraine вже відібрали в обласному центрі. На черзі — столичний кастинг.

Конкурс Ford Models’ Supermodel of the World заснований у 2006 році. Минулого року одна з рівненських моделей пройшла до фінальної частини конкурсу, яка відбувається у Нью-Йорку. Проте взяти у ній участь не змогла. Серед цьогорічних конкурсанток і знані в місті моделі, і початківці.

Представники організаторів конкурсу запевняють: пройти у фінальну частину Ford Models’ Supermodel of the World може будь-яка учасниця кастингу.

Результати рівненського відбору будуть відомі вже незабаром. Можливо, цього року нашим дівчатам пощастить більше і контракт з найвідомішим модельним агентством Нью-Йорка підпише саме рівнянка.