Успішним підприємцем, коханим чоловіком, люблячим батьком та дбайливим дідусем. А ще вірним побратимом та сміливим воїном. Саме таким в спогадах рідних, близьких та побратимів залишиться Олег Тарасюк. Добровольця з Рівного в останню путь провели сьогодні сотні рівнян.

Два місяці тому Олег Тарасюк покинув родину та бізнес, аби зі зброєю в руках боронити східні терени України. За цей час пройшов найгарячіші точки протистояння у Донецьку, Амвросіївці та Карлівці. Загинув, рятуючи побратимів у бою за Іловайськ два дні тому, розповідає Давид, який і виніс тіло побратима з поля бою.

Побратими по зброї пам'ятають загиблого, вірного друга і хороброго воїна. Олег Тарасюк був прикладом для побратимів по добровольчому корпусу. Адже полишив домівку і успішний бізнес і за власний кошт, так само, як і сотні патріотів, вирушив на схід.

Після того, як проведуть побратима в останню путь частина з хлопців, що прийшли на похорон у військових одностроях повернеться на схід. Попри невизначеність їх статусу та цілковиту відсутність соціальних гарантій.

Невизнаного героя неоголошеної війни поховали на Алеї Слави міського кладовища. З усіма військовими почестями.