Опалювальний сезон - на носі, а труби досі латають, та й то не всі. На Соборній, 436 тепловики залили воду у трубу, її прорвало, та два дні жодних робіт там не велося. Підвал будинку досі затоплено. До цього мешканці навіть звикати вже почали, а ось без тепла залишитись не хочуть - бідкалися вони Ігору Шумику.

Підвал будинку на Соборній, 436 третій день залитий водою. Мешканці дістаються до консервації містками з цеглин. Пробний пуск тепломережі не вдався - прорвало ось цю трубу. А ремонтувати її ніхто не збирається, кажуть мешканці.

Консервація пані Ірини вся у плісняві. У дощову погоду вода заливає підвал через дірки у стінах. Каже, будинок тріщить по швах, бо і фундамент просідає, а тепловики навіть не перевірили його перед опалювальним сезоном.

Опалювального сезону мешканці Соборної, 436 чекають з пересторогою. Якщо немає води у підвалі, то заливає зверху, дах також у дірках. А комунальникам ніякого діла.

Щоправда, тепловики розповідають: підготовка до опалювального сезону йде за планом. Рівне готове до початку морозів. А прориви - звична справа, і навіть добре, що труби не витримують зараз, а не взимку, бо ще є час їх відремонтувати.

Після від’їзду журналістів "Рівне 1" комунальники все ж навідалися до будинку. Мешканці повідомили, що тепловики та представники ЖКП шукали винного, а не лагодили трубу. Тож підвал будинку й досі з водою.