Вчора, 11 серпня, на майдані Незалежності Кузнецовська відбулася зустріч військовослужбовців військової частини 3045, які брали участь в боях на Сході України.

Зі сльозами на очах, словами «Молодці!», оплесками, квітами та святковим короваєм зустріли своїх тринадцятьох героїв мешканці Кузнецовська.

45 днів тому хлопці були направлені на виконання бойового завдання і з честю його виконали. Відповідно до Указу Президента за проявлені мужність і героїзм один з бійців загону був нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

Заступник командира військової частини Павло Жаріков доповів командирові військової частини 3045 Аркадію Агальцову про те, що виконавши бойове завдання загін в повному складі повернувся до місця постійної дислокації.

- Місто раде вітати вас, адже ви зробили свій великий внесок у звільнення населених пунктів Донецької області від бойовиків терористичних організацій ДНР і ЛНР. Ми вимушені брати участь у цій ганебній російсько-українській війні, але ми на своїй рідній землі захищаємо рідні домівки і знаємо, що обов’язково переможемо. Сьогодні ми бажаємо здоров’я та щастя вам і вашим рідним, мирного неба над головою, - сказав в.о. міського голови Ігор Куц, повідомили з відділу з гуманітарних питань та внутрішньої політики Кузнецовської міської ради.

У своїх промовах командир військової частини 3045 Аркадій Агальцов та заступник генерального директора з фізичного захисту та режиму ВП «Рівне нська АЕС» Володимир Конюк подякували Богу та хлопцям за те, що вони повернулися живими, а також за мужність та героїзм.

Задушевні пісні у виконанні народного аматорського хору «Передзвін» центру дозвілля «Лісова пісня» линули над майданом Незалежності та брали за душу кожного присутнього на святі.

Павло Жаріков подякував всім за теплу зустріч, за моральну та матеріальну підтримку небайдужих кузнецовців, яку вони відчували та отримували, перебуваючи в зоні АТО.

Та звичайно, сльози і гарячі обійми рідних та близьких були для них в цей день найдорожчими і найбажанішими.

Нині на зміну прибулих готується інша група вояків з Кузнецовська.

pic

pic

pic

pic