Й охоче демонструвала їх цієї неділі у другій рівненській школі на відбірковому етапі шоу-програми "Україна має талант". А вже незабаром хтось із рівнян зможе побачити своїх кума чи сусідку на одному із загальноукраїнських каналів. Адже нашим землякам таки вдалося здивувати організаторів шоу. За лаштунками побував Павло Шамшин.

До Рівного приїхала програма "Україна має талант". Щоб вибрати найкращих з найталановитіших і показати всій країні.

Роман та Ольга Співаки - сімейний дует з Костополя. Завойовувати український телепростір молоде співоче подружжя збирається вмінням співати абсолютно все і підлаштовуватись під будь-який жанр.

Більшість людей, які беруть участь у кастингах, співають, - розповідають організатори шоу. Втім, деколи трапляються і оригінальні таланти.

Організатори шоу не приховують: стати фіналістами проекту найбільше шансів мають люди з непересічними долями і незвичними вміннями.

Для участі у кастингах зареєструвались 80 мешканців Рівне нщини. Хто з них поїде на другий етап конкурсу до Києва, організатори ще не визначились. Втім, натякають, що без своїх представників Рівне нщина у фіналі не залишиться.