Місцева команда "Ураган", яка бореться за бронзу чемпіонату, приймала спідвеїстів клубу "Шахтар" із Червонограда, які вже сьогодні, 6 жовтня, розіграють чемпіонство з іншою рівненською командою - "Каскад". Недільні перегони обійшлися без приємних для рівнян сюрпризів: досвідченіші червоноградські спідвеїсти на 7 очок обігнали господарів треку.

Шахтарі з Червонограда не приховували: на матч з рівнянами вони виїжджали тільки перемагати. Що і почали доводити з перших заїздів, залишаючи "Урагану" в кращому випадку 2 очки. Невпевненно на доріжці виглядали рівненські юніори Ярослав Полюхович та Станіслав Огороднік, які на двох набрали лише 7 очок. Тягнути "Ураган" намагались поляк Павел Месьонц і латиш Сергій Корольов, втім, їхніх старань для перемоги виявилось замало.

Вирішальним у гонці став передостанній, 13-й заїзд. Рівнянам конче була потрібна була перемога, та Ярослав Полюхович і Володимир Трофимов програли Андрію Карпову та Олександру Лактаєву 2-4. Тож останній заїзд, який закінчився з рахунком 3-3, став лише формальністю. Червоноградці відсвяткували перемогу - 47-40.

Перший переможець української спідвейної ліги визначиться у наступних двох матчах, коли між собою зустрінуться "Шахтар" та ще один рівненський клуб - "Каскад". Перша гонка відбудеться у вівторок в Рівному. А вже наступного дня рівняни поїдуть до Червонограда, де проведуть вирішальний матч сезону.