Захисники братів наших менших цієї неділі не відпочивали. У центрі Рівного вони дарували перехожим бездомних цуценят. І хоча роздали песиків не дуже багато, зате - тільки у добрі руки. Організатори акції тішаться: привернути увагу людей до бездомних тварин їм вдалося.

У неділю в Рівному дарували цуценят, але їх майже не брали. Втім, організатори акції особливо цим не переймались. Головна мета, кажуть вони, - привернути увагу рівнян до бездомних тварин.

Рівнянка Людмила на акцію прийшла не сама. Це цуценя вона взяла у притулку для бездомних собак. Про свій вибір жінка не шкодує: песик, якого назвали Бонік, відразу став домашнім улюбленцем.

У притулку для собак на вулиці Млинівській - 150 бездомних тварин. І щодня ця кількість зростає. Тож люди, які ними опікуються, будуть раді будь-якій допомозі.

Любити тварин закликали рівнян й активісти з Федерації аматорів собаківництва. Вони дарували перехожим пам’ятки, як спілкуватись з чотирилапими без укусів і подряпин.

Згадувати про братів наших молодших орагнізатори акції закликають не лише в день захисту тварин. Вони переконані: чотирилапі - друзі людей і спілкування з ними робить кожного хоча б трошки добрішим.